Arkkitehtisuunnittelu

Laidun-design Oy keskittyy ensisijaisesti tuottamaan uudisrakennusten pää- ja arkkitehtisuunnittelupalveluita. Myös korjausrakentamisen suunnittelu kuuluu yrityksen palvelutarjontaan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakassuunnittelu- ja konseptisuunnittelupalvelua sekä Varsinais-Suomen paikallisille että valtakunnallisille yrityksille ja toimijoille. Toimintaamme kuuluu myös arkkitehtikilpailuihin osallistuminen, joiden kautta voidaan saada merkittävämpiä toimeksiantoja julkisen rakentamisen alueelta. Arkkitehtisuunnitteluun keskittynyt muotoilutoimistomme Uudessakaupungissa on erikoistunut myös korkeatasoisiin rakennus- ja ympäristömallintamistöihin erikseen sekä osana suurempia arkkitehtisuunnitteluhankkeita.

Asiantuntijapalvelut

Arkkitehtisuunnittelun ohella tarjoamme rakennuttamisen asiantuntijapalveluita. Kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät ovat osa liiketoimintaamme samoin kuin kiinteistöjen kehittäminen. Yrityksellämme on hyvä osaaminen 3D-mallintamisessa. Voimme tarjota asiakkaillemme mallintamista palveluna ja tulostamista alihankinnan kautta.

Muotoilu ja taide

Muotoilupalveluita tarjoamme yrityksille, jotka hyödyntävät ulkopuolisia suunnittelijoita. Tämän lisäksi meillä on suunnitteilla mallisto omalla nimellämme. Taidetoiminta on läsnä kaikessa tekemisessämme. Sen liiketoiminnalliset ilmentyvät ovat esimerkiksi valokuvataideteoksissa. Taiteellisen valokuvauksen lisäksi valokuvaaminen itsessään on tuote ja palvelu, jota tarjoamme. Olemme erikoistuneet kiinteistöihin liittyvään valokuvaamiseen (arkkitehtuurivalokuvaus). Erilainen kirjallinen tuotanto kuuluu niin ikään yritystoimintaamme. Vuonna 2011 valmistui teos ”Hiljainen huone”. Kirjat liittyvät myös luentotoimintaan, jota harjoitamme laajasti.

Tuotteet

Muotoilun alueella kehitämme ja tuotamme myös maataloustuotteita ja käyttöesineitä. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat erilaiset hunajatuotteet. Suunnittelemme ja tuotekehitämme käyttöesineitä (mm. koruja) sekä kalusteita. Avustamme myös eri toimijoita palvelumuotoilun alueella heidän toimintojensa ja kiinteistöjensä kehittämisessä.